Topic: Švercovi/Šalabahteri

Dragi školarci i školarke, ovdje će vam vaš bučo davati savjete kako napraviti dobar šverc, a i vi svakako podijelite vaše fore s nama. smile

Re: Švercovi/Šalabahteri

Idemo sa prvim švercom.
Potrebno:

*Pripremljeni šverc dimenzija cca. 70x40mm
*Selotejp

Jednostavno takav šverc zalijepite na ruku ispod šake, naravno trebate obuć majicu dugih rukava, (tko bi rekao!) i po potrebi zavrnut rukav, ja sam tako na obije ruke prošvercao biologiju i jedini u razredu dobio 5 iz kontrolnog lol a ujedno sam jedini imao i zaključenu peticu.

HAHHAHAHAHAH....imamo mi jednog profesora 70 i nesto mu je godina....izvadis sve svercove na stol i prepisivas, jadnik niti ista vidi nista ista cuje... lol lol lol

Vratit ce se Walter, j***t ce vam mater

Evo jedan od najboljih, ako ne i najbolji šverc koji prolazi kod apsolutno svakog nastavnika (čak i onih najstrožih i najpažljivijih gdje nesmiješ pogled maknut s kontrolnog xD)

Potrebna vam je kemijska olovka s kojom će te pisati kontrolni,školsku zadaću, šta god.

Imate i DVIJE verzije pa evo 1. danas
Uvjet da je kemijska prozirna pa bila ona u boji ili ne, a to vam treba zapravo jer će te šverc zgurat u nju!
Napravite šverc duljine papira od prilike kao što je dugačka i šupljina u kemijskoj, srolajte ga, rastavite kemijsku, ugurnite šverc u nju, opet je pažljivo sastavite i šverc je gotov! Poželjno je da kemijska bude šira i veća kako bi papir fino mogao stati. S obzirom da s tom kemijskom pišete kontrolni rad vi direktno, pisajući ga, imate pogled na šverc i nema šanse da vam skonta itko, samo okrećite kemijsku u ruci i nađite ono što vam treba. tongue
Ovo je idelano za latinski gdje imate nastavke za deklinacije, tako sam ja i dvojku izvukao.

Last edited by ButCher (03.01.2010. 00:50:49)

Ako profesor non stop hoda po ucionici najbolje je da kupite samoljepljivi papir i da zaljepite njemu na ledja i kad on ode u drugi red tamo da pregleda jel neko prepisuje i kad se okrene da ovaj drugi skine s njeg papir i da prepise big_smile

Imam ja bolji nacin svercanjaa....ako je nastavnik malo stariji/a no pali i kod mlađih.
Uzmete mobitel s kamerom (po mogucnosti vece od 2 mega pixela)uslikate stranicu od knjige i uvecate nekoliko puta.....i imate zajamcenu peticu no cuvajte se ako profesor hoda po ucionici...:)

Imam ja jos bolji sverc , "UCENJE" NAJBOLJI SVERC NAUCITE NESTO I NETREBATE BRINUTI!

bravoo...to je najsigurnija metoda svercanja  big_smile

Vratit ce se Walter, j***t ce vam mater

meni je šverc glupost jer svaki put kad sam ga pravila dok sam pisala tekst sve sam i zapamtila. ako čitaš s koncentracijom neki tekst onoliko vremena koliko ti treba da pripremiš šverc zapamtićeš ga.

inače švercove sam pravila samo ako su u pitanju formule, ako ih ima previše npr statistika i onda ga stavim ispod papira na kojem pišem kontrolni i nikad me dosad nisu ulovili.

Pa eto, ta neću pisat nešto što mogu naučit -.- to samo za ove formule iz fizike, nastavke iz latinskog ili njemačkog, ko nije naučio dobro dođe :b

Last edited by ButCher (03.01.2010. 21:57:28)

Da napisem drugu verziju tog gore sverca, koja je jos i bolja...
Treba vam ona prozirna folija koja se obicno koristi za prikaz na projektorima sa zrcalom. Na toj foliji isprintate sverc, izrezete foliju i onda to zaljepite sa selotejpom na kemijsku, obicnu olovku, bilo sta. Tesko da ce vas profa prokuziti :bb

Najbolje je nauciti. Fino napravis mali sverc i stavis ga u ruku i drzis cijelo vrijeme u ruci. Bar ja tako radim, dosad me niko nije skontao

http://www.gametracker.com/profile/baljaa/b_460x42_C000000-323957-202743-FFFFFF-F19A15-FFCC00.png