Re: Nogomet
dragi emire i ostali milanovci i realovci
ciao ![]()
You are not logged in. Please login or register.
dragi emire i ostali milanovci i realovci
ciao ![]()
ahahahahah kako real ispa .. sta sam ja reko za romu..
forca barca
pa nije svako sretan ko barca da ga zapadne celtic ili sad schalke ali zato lspanska je nasa ale ale ale heheh
pa nije svako sretan ko barca da ga zapadne celtic ili sad schalke ali zato lspanska je nasa ale ale ale heheh
kako ti moze biti sport na pameti u ovim teskim trenutcima
naseg NET-a...
hehehhehhehe dobar si
heheheh a neam pojma puklo me ![]()
haha ma barca nece nista osvojiti, nama (real m.) spanska a vama da se borite u lp mozda do polufinala i onda papa
![]()
bice gadno sa sevillom sutra falit ce pepe a mozda i cannavaro, a veceras treba navijat za betis
i za net da dodje ![]()
CrackeR wrote:pa nije svako sretan ko barca da ga zapadne celtic ili sad schalke ali zato lspanska je nasa ale ale ale heheh
haha ma barca nece nista osvojiti, nama (real m.) spanska a vama da se borite u lp mozda do polufinala i onda papa
![]()
bice gadno sa sevillom sutra falit ce pepe a mozda i cannavaro, a veceras treba navijat za betisi za net da dodje
forza betis uuu sramote, od 23:55 ce te biti 3. na tabeli
1. Real Madrid 62
2. Villareal 59
3. Barca 58
))
Sretno sutra idemo po puni plijen na Santiago Bernabeu koji je btw odredjen kao domacin za finale LP 2010 ![]()