Re: Nogomet

dragi emire i ostali milanovci i realovci

ciao smile

Dovidjenja !!!

ahahahahah kako real ispa .. sta sam ja reko za romu..

smile

forca barca

pa nije svako sretan ko barca da ga zapadne celtic ili sad schalke ali zato lspanska  je nasa ale ale ale heheh

Don't do drugs , don't have unprotected sex , don't be violent. Leave that to me!

CrackeR wrote:

pa nije svako sretan ko barca da ga zapadne celtic ili sad schalke ali zato lspanska  je nasa ale ale ale heheh

kako ti moze biti sport na pameti u ovim teskim trenutcima big_smile naseg NET-a...

Rastali smo se...

hehehhehhehe dobar si big_smile heheheh a neam pojma puklo me big_smile

Don't do drugs , don't have unprotected sex , don't be violent. Leave that to me!

CrackeR wrote:

haha ma barca nece nista osvojiti, nama (real m.) spanska a vama da se borite u lp mozda do polufinala i onda papa big_smile big_smile
bice gadno sa sevillom sutra falit ce pepe a mozda i cannavaro, a veceras treba navijat za betis big_smile i za net da dodje big_smile

azerr wrote:
CrackeR wrote:

haha ma barca nece nista osvojiti, nama (real m.) spanska a vama da se borite u lp mozda do polufinala i onda papa big_smile big_smile
bice gadno sa sevillom sutra falit ce pepe a mozda i cannavaro, a veceras treba navijat za betis big_smile i za net da dodje big_smile

forza betis uuu sramote, od 23:55 ce te biti 3. na tabeli
1. Real Madrid     62
2. Villareal          59
3. Barca             58  smile))

Sretno sutra idemo po puni plijen na Santiago Bernabeu koji je btw odredjen kao domacin za finale LP 2010 smile