Topic: KUP BiH u nogometu, predviđanja i želje
Dajte svoje mišljenje i molim bez vrijeđanja. Imam štelu u Mreži, ne mogu mi popraviti net ali mogu srediti da zloch aste baniraju, ha ha
You are not logged in. Please login or register.
Dajte svoje mišljenje i molim bez vrijeđanja. Imam štelu u Mreži, ne mogu mi popraviti net ali mogu srediti da zloch aste baniraju, ha ha
Nadam se finalu Zrinjski-Željo. Mislim da bi to bile najbolje utakmice.
kakav nam je fudbal ne bi niko trebao igratu u finalu
nebi trebali imati ni lige
zalosno ali istinito
Ko god bude pobjednik kupa, osramotit ce se zesce u europi, ova liga treba imati 8 klubova a ne 16, kad odes negdje da te ne gadjaju sjekirama i lopatama sa tribina!
Last edited by BijeliBrijeg82 (13.03.2008. 00:36:42)
Ko god bude pobjednik kupa, osramotit ce se zesce u europi, ova liga treba imati 8 klubova a ne 16, kad odes negdje da te ne gadjaju sjekirama i lopatama sa tribina!
Jesi li bio sada u Posušju? Možda smo se i vidjeli.
a jasta ce nego osramotit nas a volio bi ja da je liga ono regijonalna hrvati mi i srbi zajedno pa da bude opet jaka a to uvijek ko nesto planiraju pa nikad nista
BijeliBrijeg82 wrote:Ko god bude pobjednik kupa, osramotit ce se zesce u europi, ova liga treba imati 8 klubova a ne 16, kad odes negdje da te ne gadjaju sjekirama i lopatama sa tribina!
Jesi li bio sada u Posušju? Možda smo se i vidjeli.
Nisam, bio sam u Zagrebu, prijatelj diplomiro, reko sam ti stavit onaj tower, nemogu ga nikako naci, pitat cu prijatelja ovoga, znam da sam ga njemu bio kopiro, uglavnom bit ce za par dana 100% (ne udaram suplje:) ).
A sto se tice ove lige regionalne neznam sta bi reko, liga bivse jugoslavije je bila jaka drama, i kad bi se osnovala ta regionalna opet bi to bilo u kurcu sve, dinamo i zvjezda bi bjezali na tablici po 30 bodova a ostali bi se borili za opstanak jer kad pogledas okolo drzave sve je to isto rasulo.
Samo Jadi
I ja mislim da bi se tak tada rasula kvaliteta,makar ovo malo Å¡to je ima. I po koijim bi se kriterijima odreÄ‘ivalo tko će sudjelovati? Ovi "velikani" će priÄ ati o Borussiama ili ManUtd-ima od prije 20-30-50 god. Ovi noviji uspjeÅ¡ni klubovi će priÄ ati o zadnjim god. i sl. Sve u svemu , to je neizvedivo. AKo je Partizan onako razvalio Zrinjskog, pa zamislite Å¡ta bi uradio sadaÅ¡njem Veležu ili joÅ¡ gore Borcu! Uostalom, navijaÄ i su se krvili i prije rata,a sada bi to sve bilo joÅ¡ gore, tako da...
Stavi Tower kad stigneÅ¡, i molim te napiÅ¡i mi neka kratka uputstva kako da ga crckiram jer imam ih nekoliko verzija ali mi ni jedna ne radi. Ne znam grijeÅ¡im li ja u neÄ emu ili jednostavno ne valjaju.
a i to sto kazes jedino sto znam jeste da su svi klubovi u bh kari... teska , da nikad necemo zaigrati u ligi prvaka ni u kupu uefa
igrali mi u ovoj ligi ili u regionalnoj ![]()
A nemam pojma - nek pobjedi Zeljo muhahah...
btw: a ovo da su svi klubovi karina ne ne ne
svi su karina i PO xD