Topic: Gratis SMS - Svaki dan 10 poruka Besplatno !

GRATISMS - GRATIS SMS PROVIDER

Saljite potpuno besplatno SMS poruke sa GRATISMS.BA - vrijedi za sve mreže u Bosni i Hercegovini,
Hrvatskoj, Srbiji, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Jordanu, Lebanonu, Egiptu,
Yemenu, Bahrainu, Kuvajtu, Omanu, Kataru i Njemackoj.

- SVAKI DAN MOŽETE POSLATI BESPLATNO 10 SMS PORUKA - svaki registrovani korisnik >>>> OPA big_smile

- SVAKI MJESEC MOŽETE POSLATI BESPLATNO 300 SMS PORUKA - svaki registrovani korisnik >>> TO MI RADI big_smile

- SVAKI DAN 500.000 SMS PORUKA - za sve registrirane korisnike

- SVE JE POTPUNO BESPLATNO
- PROFESIONALNA USLUGA
- GARANTIRANA PRIVATNOST

Sta reci nego Navali narode smile - iskoristite ovo ljudi (bukvalno imate 3 kartice od 10 KM za potrositi svaki mjesec - 30 KM u dzepu ostaje smile )

Link:

http://gratisms.ba/

have a phun wink

Rastali smo se...

Re: Gratis SMS - Svaki dan 10 poruka Besplatno !

woow
Sve je to cool ali je prekrcat REKLAMAMA sak ti reklame salju na SMS poruek na telefon pa i na Email
SR***

Bug-X wrote:

woow
Sve je to cool ali je prekrcat REKLAMAMA sak ti reklame salju na SMS poruek na telefon pa i na Email
SR***

to je ono za nuzdu kada nestane kredita na mob....:)

a inace 10 free sms-ova dnevno nije lose hehe

Rastali smo se...

ja sam jednom poslala četrdesetak sms-ova zaredom sa te stranice i stalno mi je pisalo da mogu poslati još 10 smile
ali čim sam poslala jednu poruku nakon ponoći palo je na 9

Postoje razni servisi za SMS na internetu koristio sam neke od njih ali nije to to na svaku poruku ti se potpisu i salju ti brdo reklama, nakon toga duze vrijeme Kupio sam jedan Hosting Provajder koji ima mnogo mogucnosti pa cak i SMS usluge....

kada kupis host dobijes nesto free SMSova ali za samo 4€ mozes da nadopunis sljedeci 155 SMS poruka
Mogucnosti su neogranicene poruke nemoraju sadrzavati samo 140 znamenki mogu biti prosirive cak do 999 znamenki i to da posaljete sve u 2 SMS kredita mozete da saljete multimediju MMS naravno itd i meni naj draza opcija je mozete da napisete sa kojeg broja ili imena saljete poruku to je naj jaca fora, recimo napisete da saljete poruku nekoj curi sa broja telefona od njezinog momka, bez internet reklama ili bez potpisa provajdera nego samo tek tako ili cak mozete napisati poruku i posaljioca u tekstu big_smile

sta ima