Topic: Nogomet
Neko prati nogomet?? Haj da vidim vase prognoze u vezi osvajaca lige prvaka !
You are not logged in. Please login or register.
Neko prati nogomet?? Haj da vidim vase prognoze u vezi osvajaca lige prvaka !
milan ,to je moj kluba.najbolji je samo trenutno nismo u formi
Iako ih ne volim baš, mislim da bi Real M. mogao ove godine uzeti titulu.
Iiiiiiiiiiinteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr ![]()
Ma Barca ce se trgnuti i osvojiti
(samo znam da bajern nece i to me pokrece)
Ma Barca ce se trgnuti i osvojiti
![]()
(samo znam da bajern nece i to me pokrece)
Barca rulzzzz ![]()
ma kakva bola barca kako vas nije stid to izjaviti
real ih na domacem terenu razbuco heheh real definitivno uzima i ligu prvaka i spansku ove godine
a u to se mozete uvjeriti sad protiv rome kad bude igrao u gostima ja garantujem da ce romu dobiti najmanje tri razlike iako je roma onako jaka:D:D:D:D:D:D viva real:D
ma kakva bola barca kako vas nije stid to izjaviti
real ih na domacem terenu razbuco heheh real definitivno uzima i ligu prvaka i spansku ove godine
a u to se mozete uvjeriti sad protiv rome kad bude igrao u gostima ja garantujem da ce romu dobiti najmanje tri razlike iako je roma onako jaka:D:D:D:D:D:D viva real:D
Dzabe ti sve, Barca je najbolja ![]()
ma dzabe nam sve internet nam ne radi pa se ni rezultati ne mogu pratiti ![]()
hahaha ko je lud lud je ![]()
a sto se tice rome .. pa zgazice real .. ako ih real pobjedi ja cu ovu podlosku za mis pojesti
eh onda pripremi se za rucak nije ti ta podloska nimalo ukusna
steta sto nece igrati robinho tek bi onda bio spektakl al aj nema veze ima tu jos mnogo mnogo vele majstora:D
i ja navijam za real doduse nije mi manje vise ni jewdan tim spanski mrzak ali zato talijanski jes svaki .
hoce li ove godine real dobiti ligu prvaka??ja bih iskreno volio ali ako bude talijana i njihog"fudbala" nista od toga jer *igani su *igani bar za mene.svaki se klub razbije od njihov nacina igranja bunker.......
e to mi je onda fudbal???
Barcelona!!
Juventus!!
ahahah kako roma sjeba reala ... sta sam ja reko .. a sad bi bilo fer da ti pojedes podlosku ![]()
milan veceras dobija ,vazda je najbolji bio kad je najteze
ahahah kako roma sjeba reala ... sta sam ja reko .. a sad bi bilo fer da ti pojedes podlosku
hehe upravu si jebiga ali malo je falilo da real dobije ![]()
milanu treba zabraniti da igra ligu prvaka
ubise fudbal
svi u svoj sesnesterac i izbijaj
ne daju onoj omladini da ih ubije
ali zato znam da treba igrati prolaz arsenala jer cim se milan malo otvori bice golova a morat ce se otvoriti u milanu ako misle dalje ili ce zabari cekati penale sto me ne bi nimalo iznenadilo
pojma ti nemas,sta je to trebo ko inter pa vec u prvoj utakmici ispasti,zato je 7 puta prvak evrope
a jebiga ne mozes suditi milanu po jednoj utakmici sjeti se prosle sezone kako su igrali derali su manchester na old trafordu kako ih je kaka driblao da su se sudarali jedan od drugog valjda ce u milanu igrati otvoreno i atraktivno
emire
kao gledalac trazim igru a ne dosadni bunker pa ako tamo upane nesto upane
to je bezveze bolje onako ko barca primis dva das tri i to je mocno narocito za gledanje
ja ne navijam za te evropske klubove tako da mi je svejedno jedino sto zelim je fin fudbal
a lopta je okrugla ko kaze da je inter ispao ???
i znate sta mi nije jasno kako se ljudi mogu loziti na te velike evropske klubove i nesto navijati
npr. evo emire ti na koliko si utakmica milana bio u zivotu????
ja sam vjeciti patriota i volim sve sto je lokalno ![]()
na 3 utakmice u milanu i jednom kad su igrali sa c zvezdom u beogradu
eh jebiga sad kako moze neko navijati za evropske klubove pa fino cuj kako ja navijam za real nisam jos ni na jednoj bio ali zelja mi je da odem kad nesto volis srcem nije bitno odakle je i ja sam patriota volim nasu reprezentaciju i velez ali real mi je na istoj razini kao reprezentacija i velez jednostavno ga volim ![]()
Liverpool u finalu!!!