Topic: Nogomet

Neko prati nogomet?? Haj da vidim vase prognoze u vezi osvajaca lige prvaka !

smile

Re: Nogomet

milan ,to je moj kluba.najbolji je samo trenutno nismo u formi

Iako ih ne volim baš, mislim da bi Real M. mogao ove godine uzeti titulu.

Iiiiiiiiiiinteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr smile

Ili Milan

Ma Barca ce se trgnuti i osvojiti big_smile
(samo znam da bajern nece i to me pokrece)

smile

Amco wrote:

Ma Barca ce se trgnuti i osvojiti big_smile
(samo znam da bajern nece i to me pokrece)

Barca rulzzzz wink

Rastali smo se...

ma kakva bola barca kako vas nije stid to izjaviti big_smile real ih na domacem terenu razbuco heheh real definitivno uzima i ligu prvaka i spansku ove godine big_smile a u to se mozete uvjeriti sad protiv rome kad bude igrao u gostima ja garantujem da ce romu dobiti najmanje tri razlike iako je roma onako jaka:D:D:D:D:D:D viva real:D

Don't do drugs , don't have unprotected sex , don't be violent. Leave that to me!

CrackeR wrote:

ma kakva bola barca kako vas nije stid to izjaviti big_smile real ih na domacem terenu razbuco heheh real definitivno uzima i ligu prvaka i spansku ove godine big_smile a u to se mozete uvjeriti sad protiv rome kad bude igrao u gostima ja garantujem da ce romu dobiti najmanje tri razlike iako je roma onako jaka:D:D:D:D:D:D viva real:D

Dzabe ti sve, Barca je najbolja big_smile

Rastali smo se...

ma dzabe nam sve internet nam ne radi pa se ni rezultati ne mogu pratiti smile

Dovidjenja !!!

hahaha ko je lud lud je big_smile
a sto se tice rome .. pa zgazice real .. ako ih real pobjedi ja cu ovu podlosku za mis pojesti

smile

eh onda pripremi se za rucak nije ti ta podloska nimalo ukusna big_smile steta sto nece igrati robinho tek bi onda bio spektakl al aj nema veze ima tu jos mnogo mnogo vele majstora:D

Don't do drugs , don't have unprotected sex , don't be violent. Leave that to me!

i ja navijam za real doduse nije mi manje vise ni jewdan tim spanski mrzak ali zato talijanski jes svaki .
hoce li ove godine real dobiti ligu prvaka??ja bih iskreno volio ali ako bude talijana i njihog"fudbala" nista od toga jer *igani su *igani bar za mene.svaki se klub razbije od njihov nacina igranja bunker.......
e to mi je onda fudbal???

ko rano rani, cjeli dan zijeva

Barcelona!!

Juventus!!

# Stajalista izrazena u ovoj poruci ne odrazavaju nuzno sluzbena stajalista poduzeca Mreza d.o.o.

http://cache.www.gametracker.com/server_info/178.239.16.20:28960/b_350x20_C692108-381007-FFFFFF-000000.png
http://cache.www.gametracker.com/server_info/178.239.16.20:27015/b_350x20_C5A6C3E-383F2D-D2E1B5-2E3226.png
http://cache.www.gametracker.com/server_info/178.239.16.20:3784/b_350x20_C323957-202743-F19A15-111111.png

LMGTFY

ahahah kako roma sjeba reala ... sta sam ja reko .. a sad bi bilo fer da ti pojedes podlosku big_smile

smile

milan veceras dobija ,vazda je najbolji bio kad je najteze

Amco wrote:

ahahah kako roma sjeba reala ... sta sam ja reko .. a sad bi bilo fer da ti pojedes podlosku big_smile

hehe upravu si jebiga ali malo je falilo da real dobije sad

milanu treba zabraniti da igra ligu prvaka
ubise fudbal
svi u svoj sesnesterac i izbijaj
ne daju onoj omladini da ih ubije
ali zato znam da treba igrati prolaz arsenala jer cim se milan malo otvori bice golova a morat ce se otvoriti u milanu ako misle dalje ili ce zabari cekati penale sto me ne bi nimalo iznenadilo

Dovidjenja !!!

pojma ti nemas,sta je to trebo ko inter pa vec u prvoj utakmici ispasti,zato je 7 puta prvak evrope

a jebiga ne mozes suditi milanu po jednoj utakmici sjeti se prosle sezone kako su igrali derali su manchester na old trafordu kako ih je kaka driblao da su se sudarali jedan od drugog valjda ce u milanu igrati otvoreno i atraktivno

emire
kao gledalac trazim igru a ne dosadni bunker pa ako tamo upane nesto upane
to je bezveze bolje onako ko barca primis dva das tri i to je mocno narocito za gledanje
ja ne navijam za te evropske klubove tako da mi je svejedno jedino sto zelim je fin fudbal
a lopta je okrugla ko kaze da je inter ispao ???

Dovidjenja !!!

i znate sta mi nije jasno kako se ljudi mogu loziti na te velike evropske klubove i nesto navijati
npr. evo emire ti na koliko si utakmica milana bio u zivotu????

ja sam vjeciti patriota i volim sve sto je lokalno smile

Dovidjenja !!!

na 3 utakmice u milanu i jednom kad su igrali sa c zvezdom u beogradu

eh jebiga sad kako moze neko navijati za evropske klubove pa fino cuj kako ja navijam za real nisam jos ni na jednoj bio ali zelja mi je da odem kad nesto volis srcem nije bitno odakle je i ja sam patriota volim nasu reprezentaciju i velez ali real mi je na istoj razini kao reprezentacija i velez jednostavno ga volim smile

Liverpool u finalu!!!