Topic: S.O.S.

prvo da napomenem da su kompjuter i internet za mene španska sela i znam samo ono osnovno hebi ga zato se nemojte smijati mojim pitajima koje ću postavljati ovdje u budućnosti.

prvo da pitam za windows movie maker. hoću da napravim jedan mali "film" o svojoj porodici gdje bih stavljala smjeÅ¡ne slike i videa sa mobitela. sa slikama sve ide ok ali videa ne mogu da ubacim, vjerovatno zato Å¡to su snimana mobitelom (kamera 3 megapiksela). može li se to ikako prilagoditi  za movie maker i zaÅ¡to ne mogu staviti videa koja skinem sa you tube-a pomoću youtube donloader-a? hoću da mi na poÄ etku filma bude lav koji je zaÅ¡titni znak metro goldwyin mayera.....naÄ‘em ga na youtube, skinem ali ne mogu da ga stavim u movie

Re: S.O.S.

eh evo sto prvo moras staviti u opcijama dole timetrack a drugo kad s youtube skines clip on je u flv formatu a tebi treba avi format za movie maker zato fino skines sa naseg finog ftp/a total video converter i prebacis clipove u avi format i sve fercera ko ludo big_smile

Don't do drugs , don't have unprotected sex , don't be violent. Leave that to me!

pa kako ću gdje ću to skinuti avaj..........
možeš li mi napisati link da skinem video converter

jesi li ikad isla na ovaj mrezin ftp server
???

Don't do drugs , don't have unprotected sex , don't be violent. Leave that to me!

nisam

aj onda idi na stranicu www.download.com i ukucaj u desnom cosku gdje pise search total video converter i skini to

skinula sam. da vidim kako ovo ide. valjda ću skontati

eh ovako skines sa youtube clip i pisat ce ti get_video
a ti na kraju stavi ovako get_video.flv i onda odes fino u video converter i nadjes taj get video i stavis u avi format

Total Video Converter ima na nasem FTP serveru...

# Stajalista izrazena u ovoj poruci ne odrazavaju nuzno sluzbena stajalista poduzeca Mreza d.o.o.

http://cache.www.gametracker.com/server_info/178.239.16.20:28960/b_350x20_C692108-381007-FFFFFF-000000.png
http://cache.www.gametracker.com/server_info/178.239.16.20:27015/b_350x20_C5A6C3E-383F2D-D2E1B5-2E3226.png
http://cache.www.gametracker.com/server_info/178.239.16.20:3784/b_350x20_C323957-202743-F19A15-111111.png

LMGTFY

prebacila sam ga u avi i kad sam pošla da ga ubacim u maker pojavilo mi se ovo

d:\My Documents\My Videos\Metro Goldwyn Mayer lion.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box.

fali tebi codeci a to ti ja ne mogu objasniti gdje da ih skines jer ih ni ja ne skidam imam ih na cd/u zna admin big_smile

12

Maja wrote:

prvo da napomenem da su kompjuter i internet za mene španska sela i znam samo ono osnovno hebi ga zato se nemojte smijati mojim pitajima koje ću postavljati ovdje u budućnosti.

prvo da pitam za windows movie maker. hoću da napravim jedan mali "film" o svojoj porodici gdje bih stavljala smjeÅ¡ne slike i videa sa mobitela. sa slikama sve ide ok ali videa ne mogu da ubacim, vjerovatno zato Å¡to su snimana mobitelom (kamera 3 megapiksela). može li se to ikako prilagoditi  za movie maker i zaÅ¡to ne mogu staviti videa koja skinem sa you tube-a pomoću youtube donloader-a? hoću da mi na poÄ etku filma bude lav koji je zaÅ¡titni znak metro goldwyin mayera.....naÄ‘em ga na youtube, skinem ali ne mogu da ga stavim u movie

e vako.skines video converter.cek ev ti link:  www.stopa_mi_net.pa.ga.nemogu.nac         i prebacis i ta videa sa mob-a i you-tubea na avi format i mozes ih  uvrtit te dodatno uredjivat.
imas dobar program za to tj. sony vegas koji je pro program a i pinnacle 9,10 ili 11.

e ovako. uspjela sam konvertirati videa i ubaciti ih u movie maker. prije sam pravila grešku što sam klikala Divix AVI umjesto MJPEG AVI. šta ću kad ne znam. uglavnom sad ih mogu koristiti u movie makeru ali samo one koje sam skinula sa youtube-a i koje sam snimala sa mobitelom koji ima kameru 3 megapiksela a kad ubacim u movie maker videa sa mobitela od 1,3 megapiksela ton zapinje. al nema veze, neću ih ni stavljati.svakako ih nemam puno. cracker hvala ti!

druga stvar. dobila sam dokument koji se otvara u adobe readeru. hoću da iz njega prebacim slike na kompjuter ali ne znam kako.

Pokusaj ovako:
Lijevi klik na sliku...slika se zacrni, tj. oznaci...onda CTRL+C
Zatim otvoris npr. "Paint", i CTRL+V...slika je sada u programu..
I sve sto dalje trebas napraviti je  File -> Save as...odaberes mjesto gdje zelis sacuvati sliku i to je to...a mozda i nije smile
Pokusaj tako pa javi jel uspjelo.

ne može se prebaciti u paint

Koju verziju Adobe-a koristis? U mene je 8.1.1 i ide bez problema.

pa i kod mene je taj. jesi li ikad prebacivao slike na ovaj način na koji ja hoću? dobila sam taj dokument sa tekstom i slikama i spremila sam ga u my documents ali hoću isto da samo slike spremim u my pictures

Da, sada sam to radio i ide bez problema. Oznacim sliku, CTRL+C, ili desni klik na sliku i Copy image, otvorim Paint, CTRL+V i slika je tu. Poslije je samo snimim i to je to.

evo uspjala sam. nisi mi bio dobro objasnio. nije moglo CTRL+V pa sam išla desnim klikom pa copy pa otvorila paint pa edit pa paste i onda save.

Glavno da si uspjela smile

tako je! hvala ti

eeeeeeeeee opet ja. brat je negdje kliknuo a ne zna gdje i nestala mi je traka sa alatima. ima samo tipka BACK i kraj nje strelica. kad kliknem na strelicu pojave se alati ali opet nestanu. odem na wiew--toolbars---piše da su uključeni

ma samo klikni desnim gore pri vrhu skroz i markiraj standard buttons i adress bar tongue

a ako je na mozzili onda markiraj navigation toolbar i bookmarks toolbar tongue