Re: S.O.S.

CrackeR wrote:

ma samo klikni desnim gore pri vrhu skroz i markiraj standard buttons i adress bar tongue

uključeno mi je oboje. nije do toga

27

majo nespavas jos sta je reci

ko rano rani cijeli dan zijeva....

riješila sam toolbar. opet sve sama najbolje odradim.

ml još nisam pomakla sat hehe

29

Maja wrote:

riješila sam toolbar. opet sve sama najbolje odradim.

ml još nisam pomakla sat hehe

lijepo je to heheh majo ima li kod tebe neta ovi dana i veceras

ima od sinoć od kako sam uradila taj proxy. baš ću sad izmjeriti brzinu

31

Maja wrote:

ima od sinoć od kako sam uradila taj proxy. baš ću sad izmjeriti brzinu

e super bas mi je drago zbog tebe. usput vidim imas mladjeg brata pa stoga predpostavljam da si u najljepšim godinama cool

dva pitanja
1. gledala sam one pakete i ne kontam ih. Å¡ta je FLAT  tj koja je razlika izmeÄ‘u dvije gige i flat-a i Å¡ta znači 1-2-3-4 mailbox (kod paketa NORMAL mailbox je 2)

2. kad se stavi šifra na kompjuter ono preko user account tako da ga niko drugi ne može upalit šta se radi ako se šifra zaboravi. npr ja dosta puta stavim šifru kad idem van mostara i šta bi bilo kad bih je zaboravila. na koji način se može tada upaliti komp.

smile

Dovidjenja !!!

šta je lud šta se kurchish tu.......zar je toliko čudno vidjeti nekog (u ovom slučaju mene) ko se ne razumije baš u kompjutere? ja barem priznam to i pokušavam nešto naučiti za razliku od nekih koji ne znaju a neće da priznaju. a ti ako nećeš odgovoriti na moja pitanja otpeljaj s ove teme. ok?

Majo...o Majo...evo ja ću...

Flat ti znači da nisi ograničena količinom podataka koju skidaš i ne trebaš paziti na internet promet, tj. samo si ograničena brzinom downloada...kod paketa 2 GB imaš ograničenje 2 GB, poslije toga ti se naplaćuje dodatni promet

Što se tiče šifre za windowse, nije problem ako je zaboraviš, lako se može određenim softwareom "provaliti"...

Feder Rogerer!

a zašto majo majo... pa kako neću. nismo se svi rodili pametni. ako on zna više od mene vezano za komp.to mu ne daje za pravo da mi se smije.

hvala na objašnjenju....

Maja wrote:

a zašto majo majo... pa kako neću. nismo se svi rodili pametni. ako on zna više od mene vezano za komp.to mu ne daje za pravo da mi se smije.

hvala na objašnjenju....

Haha, nema na čemu....još ti nisam objasnio za mailbox...naime, ako uzmeš paket od 2 mailboxa ti i jedan tvoj ukućanin možete imati mrežin mail, koristiit outlook, za primanje i slanje, puno bolje nego neki besplati mailovi...

Feder Rogerer!

aha. ma ovaj kompjuter samo ja koristim i koristiću duže vrijeme pa mi to nije bitno. sad koristim incredimail to je nešto kao outlook ali meni puno bolje

Last edited by Maja (11.04.2008. 22:51:37)

Maja wrote:

aha. ma ovaj kompjuter samo ja koristim i koristiću duže vrijeme pa mi to nije bitno. sad koristim incredimail to je nešto kao outlook ali meni puno bolje

Samo da si ti zadovoljna, to je bitno big_smile

Feder Rogerer!

jedno pitanje vezano za održavanje kompjutera. imam instaliran antivirus AntiVir, ad-aware, spybot-search & destroy i Ccleaner. je li to dovoljno?

Maja wrote:

U stvari puno ljepse wink

pozdrav raja
jeli kod vas konekcijca od juce slabija ili je samo slucaj kod mene???

ko rano rani, cjeli dan zijeva

majo nisam se smijao tebi sto ne znas nego se smijem razgovorima uopste
ode sa paketa na mail pa na barenje smile

Dovidjenja !!!

treba mi pomoc formatirao sa computer i sada trebam instalira zvucnu karticu ali nemam cd zna li itko gdje mogu skinut softver za nju

Maja wrote:

jedno pitanje vezano za održavanje kompjutera. imam instaliran antivirus AntiVir, ad-aware, spybot-search & destroy i Ccleaner. je li to dovoljno?

I previše :-)

Be Hairli Man, don`t be sikirli Man wink

ico170 wrote:

treba mi pomoc formatirao sa computer i sada trebam instalira zvucnu karticu ali nemam cd zna li itko gdje mogu skinut softver za nju

Je li ti zvuÄ na integrisana na matiÄ noj ploÄ i ili je zasebna u pci slotu? Ako je na ploÄ i treba mi oznaka ploÄ e, a ako je u pitanju kartica, onda mi treba podatak o tipu kartice. Ako možeÅ¡ doći do tih informacija, postoji mogućnost da ti mogu pomoći.

Živio ti meni big_smile

Be Hairli Man, don`t be sikirli Man wink

meni svako malo zablokira kompjuter i konekcija se prekine. zablokira li zbog konekcije ili je to nešto do kompjutera. kad stane ne mogu ništa. čak ni alt-ctrl-delete da izađem iz programa. i onda čekam 5-10 minuta dok sam ne "otkoči" ŠTA JE OVO

i sada imam antivirus ESET smart security jel kakav?

Maja wrote:

i sada imam antivirus ESET smart security jel kakav?

Vaki, naki ali najbolji...:D

Feder Rogerer!

Gargamel wrote:

Majo...o Majo...evo ja ću...

Flat ti znaÄ i da nisi ograniÄ ena koliÄ inom podataka koju skidaÅ¡ i ne trebaÅ¡ paziti na internet promet, tj. samo si ograniÄ ena brzinom downloada...kod paketa 2 GB imaÅ¡ ograniÄ enje 2 GB, poslije toga ti se naplaćuje dodatni promet

Å to se tiÄ e Å¡ifre za windowse, nije problem ako je zaboraviÅ¡, lako se može odreÄ‘enim softwareom "provaliti"...

Majo FLAT ti znaÄ i da pri deklarisanoj brzini ne smijes skinuti vise nego bi skinula da ti net radi najvecom brzinom 2/3 vremena za mjesec dana.

Dakle ako imas brzinu npr 1 MB za minut (lupam mjere radi lakseg shvatanja) promet FLAT ti znaci da smijes potrositi Gigabajta koliko bi potrosila da ti net tom brzinom konstantno rdi 20 dana u mjesecu.  Eto smile